VvE management Den Haag

VvE management Den Haag

G.G.- Groep is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd op het gebied van VvE management. Wij zijn een van de weinige SKW- gecertificeerde dienstverleners voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's). Onze activiteiten stemmen we altijd af op uw specifieke wensen. U staat als klant centraal. Kenmerkend voor onze werkzaamheden zijn de vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en het streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding. Wilt u weten wat onze VvE management mogelijkheden voor u zijn? We vertellen er graag meer over.

Onze VvE managementtaken

Wij willen u als VvE zoveel mogelijk ontzorgen, direct en de komende jaren. De eerste stap is uw behoeften in kaart brengen. We kijken daarnaast ook naar uw kwaliteiten en op welke wijze onze kwaliteiten hierop aansluiten. Een aantal belangrijke managementstaken:

  • Begeleiding bestuur en commissies
  • Adviseren bij splitsingsaktes, statuten en reglementen
  • Organiseren en bijwonen vergaderingen
  • Voorzitten vergaderingen
  • Bemiddelen bij conflicten
  • Bemiddelen over verzekeringen voor de VvE en het bestuur
  • Begeleiding bij aanvragen financiering groot onderhoud en renovatie.

Persoonlijk advies

We merken dat er redelijk vaak verandering voorkomt in deze branche ook qua wet-/regelgeving, dus dit is van invloed op de omstandigheden waaronder u als klant uw werk dient uit te voeren. Gelukkig houden wij ontwikkelingen goed in de gaten en spelen wij hier snel op in als dat nodig is. U kunt gevraagde en ongevraagde adviezen van ons verwachten, maar altijd gericht op verbetering. In de loop der jaren hebben wij inmiddels een netwerk opgebouwd met een "Geen Gezeur" gerechtsdeurwaarder, een "Geen Gezeur" fiscalist, een "Geen Gezeur" notaris en "Geen Gezeur" juristen. Allemaal partijen met overeenkomstige ideeën!

MVO

Binnen onze organisatie hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is mogelijk alle archieven digitaal te onderhouden door onze werkwijze en het benutten van de digitale/ICT mogelijkheden. Daarnaast rijden wij o.a. in hybride auto’s.

VvE management in Den Haag

Samen met u voeren we op professionele wijze het volledige beheer uit, hiervoor hebben we alle kennis en kunde in huis. We willen graag weten wat uw kwaliteiten zijn en hoe onze kwaliteiten hierop aansluiten. Onze specialisten op het gebied van administratie, financieel en techniek regelen alles voor u tot in de puntjes voor u. Onze medewerkers kunnen alle vragen van VvE leden beantwoorden door optimaal gebruik te maken van ons softwarepakket. Vaak wordt er gedacht dat overstappen lastig is, maar in de praktijk is dit niet het geval. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van VvE management in Den Haag? Bel of mail ons gerust of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul het contactformulier op onze website in. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op!

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl