VvE beheer Rijswijk

VvE beheer Rijswijk

VvE beheer in Rijswijk

Uw VvE beheer in Rijswijk kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van G. G. -Groep. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw beheer uit te voeren. Hiervoor zetten wij onze specialisten in op gebied van administratief, financieel en technisch beheer.

Onze medewerkers kunnen vragen van de Vereniging van Eigenaren leden beantwoorden door optimaal gebruik te maken van ons softwarepakket. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u terecht bij uw accountmanager.

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

VvE beheer door G.G.-Groep

 • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek en onderhoud;
 • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen;
 • Voor technisch onderhoud, administratief en financieel beheer;
 • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden;
 • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder;
 • Contract onderhoud en collectiviteitskortingen;
 • Advies op energiebesparing en duurzaamheid;
 • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week;
 • MJOP conform de NEN 2767;
 • Volledig digitaal werken;

Neem direct contact met ons op indien u ons in wilt schakelen voor VvE beheer in Rijswijk. Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 303 5737.

Waarom VvE beheer uitbesteden?

Als u het beheer van uw VvE uitbesteedt, nemen wij u alles uit handen. Hierbij kunt u denken aan de algemene ledenvergadering, debiteurenbewaking en het verhelpen van klachten. Dit valt allemaal onder onze diensten. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om het volledige beheer van uw VvE over te nemen.

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan


De taken van ons als VvE beheer zijn als volgt:

 • Begeleiding van bestuur en commissies;
 • Adviseren bij splitsingsaktes, statuten en reglementen;
 • Organiseren en bijwonen van vergaderingen;
 • Voorzitten van vergaderingen;
 • Bemiddelen bij conflicten en over verzekeringen;
 • Begeleiding van financiering.

VvE beheer uitbesteden

Voordat we ook maar iets doen zorgen we er voor dat we uw wensen goed in kaart brengen. Op deze manier kunnen we u zo volledig mogelijk ontzorgen. Niet alleen direct, maar ook voor de aankomende jaren. Wat zijn de kwaliteiten van uw vereniging en hoe sluit onze expertise hier het beste op aan? Ontwikkelingen in onze branche houden we scherp in de gaten, indien nodig spelen we hier op in.

U krijgt bij ons een vaste accountmanager die uw vaste aanspreekpunt is voor specifieke zaken. Dit is een specialist die alle kennis heeft op het gebied van administratie, financieel- en technisch beheer. De accountmanager kan al uw vragen beantwoorden doordat wij optimaal gebruik maken van ons softwarepakket.

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

Overstappen naar een VvE beheerder

Het overstappen is voor VvE’s veel gedoe? Bij ons niet. Wij sturen u een overzichtelijke welkomsbrief waarin u informatie vindt over onze handelswijze, administratieve zaken en technische klachten. VvE eigenaren zijn vooraf dus altijd goed geïnformeerd over de gang van zaken. Dat uw administratie op orde is gaan we vanuit. Mocht dit niet het geval zijn dan kijken we samen naar de mogelijkheden om dit wel te bewerkstelligen.

Dé VvE beheerder van regio Rijswijk

Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met VvE beheer. Niet alleen voor VvE in Rijswijk, Rotterdam of Den Haag, maar nog veel meer steden in de omgeving. Onze dienstverlening stemmen we af op specifieke wensen en vaardigheden van u als klant. De vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding is kenmerkend voor onze dienstverlening. VvE beheer wordt vaak onderschat, maar wij zijn u graag van dienst.

Wij hebben de afgelopen jaren gezien dat communicatie tussen het bestuur, eigenaren en VvE-beheer zeer belangrijk is. Dit moet zo optimaal mogelijk zijn om conflicten te voorkomen. Doordat eigenaren vaak het beheer van de Vereniging van Eigenaren niet op zich willen nemen omdat zij de verantwoordelijkheid niet willen dragen, is Geen Gezeur Groep u graag van dienst. Wij weten namelijk als geen ander hoe we deze rol moeten vervullen.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als VvE beheer in Rijswijk? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 303 5737. Bij ons bent u verzekerd van totaal beheer zonder gezeur!

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl