VvE beheer Rijswijk

VvE beheer Rijswijk

Uw VvE beheer in Rijswijk uitbesteden? Uw VvE beheer kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Geen Gezeur Groep. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw beheer zorgvuldig uit te voeren. Hiervoor zetten wij onze specialisten in op het gebied van administratief, financieel en technisch beheer. Onze medewerkers kunnen vragen van de Vereniging van Eigenaren leden beantwoorden door optimaal gebruik te maken van ons softwarepakket.

Bekijk onze diensten. Heeft u specifiek vragen over het uitbesteden van VvE beheer in Rijswijk? Neem gerust contact op om GG Groep in te schakelen. Dit kunt u doen door te bellen naar 085 – 303 5737.

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

Waarom VvE beheer in Rijswijk uitbesteden?

Waarom is het verstandig om VvE beheer in Rijswijk uit te besteden? Een professioneel VvE kantoor biedt expertise, is tijdbesparend, werkt efficiënt en heeft tot slot financiële deskundigheid. Ook bij conflictoplossing kan een VvE kantoor u veel voordelen bieden. Een VvE beheerder neemt u alles uit handen door middel van hun hoogwaardige diensten. Hierbij kunt u denken aan de algemene ledenvergadering, debiteurenbewaking en het herkennen en verhelpen van eventuele klachten.

De taken van een VvE kantoor omvatten:

 • Begeleiding van bestuur en commissies
 • Adviseren bij splitsingsaktes, statuten en reglementen
 • Organiseren en bijwonen van vergaderingen
 • Voorzitten van vergaderingen
 • Bemiddelen bij conflicten en over verzekeringen
 • Begeleiding van financiering

Hoe werkt VvE beheer?

Voordat een VvE beheerder aan de slag gaat, is het goed om de wensen van de VvE leden goed in kaart te brengen. Op deze manier kan de beheerder de leden zo goed mogelijk ontzorgen op de korte en lange termijn. Wat zijn bijvoorbeeld de kwaliteiten van uw vereniging en hoe kan de expertise van een VvE kantoor hierop aansluiten? Het is daarom belangrijk om een beheerder in te schakelen die de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten houdt, zodat er indien nodig op ingespeeld kan worden.

Bij het inschakelen van VvE beheer in Rijswijk krijgt u een vaste accountmanager die uw vaste aanspreekpunt is voor specifieke zaken. De accountmanager is een specialist die alle kennis heeft op het gebied van administratie, financieel en technisch beheer. Heeft u vragen? Dan kan de accountmanager al uw vragen deskundig beantwoorden.

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

Overstappen naar een VvE beheerder

Wilt u overstappen naar een VvE beheerder in Rijswijk? Dan kan het voorkomen dat u dit een ingewikkeld proces vindt. Om u gerust te stellen, sturen wij een overzichtelijke welkomstbrief waarin u informatie vindt over onze handelswijze, administratieve zaken en technische klachten. VvE leden zijn vooraf dus altijd goed geïnformeerd over de gang van zaken. Dat uw administratie op orde is gaan we vanuit. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om dit te bewerkstelligen.

Communicatie tussen het bestuur, eigenaren en VvE beheer is zeer belangrijk. Dit moet zo optimaal mogelijk zijn om conflicten te voorkomen. Doordat leden vaak het beheer van de Vereniging van Eigenaren niet op zich willen nemen omdat zij de verantwoordelijkheid niet willen dragen, is Geen Gezeur Groep u graag van dienst. Wij weten namelijk als geen ander hoe we deze rol moeten vervullen.

Geen Gezeur Groep: dé VvE beheerder van regio Rijswijk

Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met VvE beheer. Niet alleen voor VvE beheer in Rijswijk, Rotterdam of Den Haag, maar nog veel meer steden in de omgeving. Onze dienstverlening stemmen we af op specifieke wensen en vaardigheden van u als klant. De vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding is kenmerkend voor onze dienstverlening.

 • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek en onderhoud
 • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
 • Voor technisch onderhoud, administratief en financieel beheer
 • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
 • Werkend conform SKW-richtlijnen
 • Contract onderhoud en collectiviteitskortingen
 • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
 • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • MJOP conform de NEN 2767
 • Volledig digitaal werken

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als VvE beheer in Rijswijk? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 303 5737. Bij ons bent u verzekerd van totaal beheer zonder gezeur!

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl