VvE beheer Zoetermeer

VvE beheer Zoetermeer

VvE beheer Zoetermeer

Wij beschikken over alle kennis en kunde om samen met u het volledige beheer voor uw VvE in Zoetermeer uit te voeren. Bij Geen Gezeur Groep zetten we specialisten in op het gebied van administratief, financieel en technisch beheer. Wij maken daarbij optimaal gebruik van ons softwarepakket waardoor al onze medewerkers vragen van de leden van de VvE snel kunnen beantwoorden. Uiteraard kunt u voor specifieke vragen terecht bij uw accountmanager, het vaste aanspreekpunt voor de VvE.

Lijkt dit u interessant voor uw gebouw? Vraag dan gerust naar informatie door contact met ons op te nemen.

Neem contact op 

Waarom VvE beheer in Zoetermeer aan ons overlaten?

Voordat we aan de slag gaan luisteren we goed wat uw behoeften als VvE in Zoetermeer zijn. Zo kunnen we u veel zorgen uit handen nemen, direct en ook de jaren daarna. Wat zijn de kwaliteiten van uw vereniging en hoe sluit onze expertise hier het beste op aan? Wij houden ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten en spelen hier indien nodig op in zodat werkzaamheden optimaal uitgevoerd worden.

De voordelen van G.G.-Groep op een rij:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
  • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • MJOP conform de NEN 2767
  • Volledig digitaal werken

“Zorg dat alles met betrekking tot het beheer en onderhoud van uw gebouw in orde is. Een VvE is hier verantwoordelijk voor en maakt duidelijke afspraken met alle bewoners.”

Gemakkelijk overstappen

Vaak wordt er gedacht dat overstappen voor VvE’s ingewikkeld is, bij ons is dit zeker niet het geval. U ontvangt van ons een welkomstbrief waarin alle informatie over onze handelswijze, technische klachten en administratieve zaken vermeld staat. Eigenaren informeren we dus vooraf zeer goed. Verder gaan we ervan uit dat de administratie verder op orde is, indien dit niet het geval is kijken we samen met u naar de mogelijkheden.


Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Op onze website vindt u meer informatie over deze verschillende rollen die u ons kunt aanwijzen om uw VvE in goede banen te leiden.

Verder kunt u ons inschakelen wanneer u een bouwkundige keuring in Zoetermeer wilt laten uitvoeren. Een bouwtechnische keuring in Zoetermeer kan helpen bij het bepalen van de activiteiten voor de VvE. Wat gaat u oppakken wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan? Met een bouwkundige of bouwtechnische keuring in Zoetermeer wordt duidelijk of er iets aan het gebouw beter en veiliger gemaakt kan worden. Wij kunnen dit voor u oppakken indien gewenst.

Waar mag u op rekenen?

Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met VvE beheer. Niet alleen voor VvE in Zoetermeer, Rotterdam, Rijswijk of Den Haag, maar nog veel meer steden in de omgeving. Wij stemmen onze dienstverlening af op specifieke wensen en vaardigheden van u als klant.

Kenmerkend voor onze werkzaamheden zijn onder andere de vaste prijs, de actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding. VvE beheer wordt vaak onderschat, maar wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij ons bent u verzekerd van totaal beheer zonder gezeur!

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl