VvE beheer Den Haag

VvE beheer Den Haag

Het VvE beheer van uw vastgoed in Den Haag uitbesteden? Bij Geen Gezeur Groep beschikken we over alle kennis en kunde om uw volledige VvE beheer uit handen te nemen. We zetten specialisten in op het gebied van administratief en financieel beheer en technisch onderhoud.

Doordat we optimaal gebruik maken van ons softwarepakket kunnen we alle vragen van de leden van de vereniging van eigenaren beantwoorden. Voor specifieke vragen kunt u terecht bij uw accountmanager. Dit is het vaste aanspreekpunt voor de VvE.

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

25 jaar ervaring in het VvE beheer in Den Haag | Geen Gezeur Groep

 • Samenwerking met bouwkundig adviseurs met ervaring in het vakgebied techniek en onderhoud
 • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
 • Voor technisch onderhoud, administratief en financieel beheer
 • Toegang tot een geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
 • Uitvoering van taken conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
 • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
 • Advies op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid
 • De beschikking over een calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Een meerjarenenonderhoudsplanningen MJOP conform de NEN 2767
 • Volledig digitaal werken

Bent u eigenaar van meerdere appartementsgebouwen in Den Haag? Dan heeft u waarschijnlijk geen tijd om het VvE beheer te regelen. Laat het daarom uitbesteden aan een professionele en betrouwbare organisatie als Geen Gezeur Groep. Kom vrijblijvend met ons in contact, dan vertellen we meer over onze werkwijze.

VvE beheerder in Den Haag die luistert naar uw wensen

Luisteren naar uw wensen, daar draait het bij ons om. Wij brengen in kaart wat uw VvE in Den Haag nodig heeft. Wat zijn de kwaliteiten van uw VvE in Den Haag en hoe kunnen wij hier met ons beheer op inspelen? We nemen u vervolgens zoveel mogelijk werk uit handen, direct en de aankomende jaren. Dit scheelt u kostbare tijd.

Veranderingen in de branche

In onze branche vinden er vaak veranderingen plaats, ook in de wet-/regelgeving, dus daardoor tevens in de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen. Ons team houdt dit scherp in de gaten en stemt werkzaamheden daar op af.

Wat kunnen we van uw overnemen?

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Zo kunnen we het totaal VvE beheer in Den Haag van u overnemen, alleen het fundament voor uw VvE opstellen (de MJOP) of u kunt ons enkel aanwijzen als VvE bestuurder. U bepaalt wat de taken van de VvE beheerder zijn. De volgende VvE diensten pakken wij in ieder geval op:

 • De financiën van de VvE
 • De incasso van de servicekosten
 • De administratie
 • Het onderhoud en technisch beheer
 • Het bijhouden van de verzekeringen van de VvE

Heeft u meer vastgoed in de buurt van Den Haag, bijvoorbeeld in Rijswijk, Zoetermeer of Delft? Ook in deze steden pakken we het VvE beheer voor u op.

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen de GG-Groep hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij de werkwijze die we hanteren en het optimaal benutten van de digitale/ICT mogelijkheden, is het mogelijk om alle archieven digitaal te onderhouden. En we rijden ook in hybride auto’s rond.

VvE beheer in Den Haag voor persoonlijk advies

U kunt bij ons advies op maat verwachten voor uw VvE beheer in Den Haag. Vaak is dit gevraagd, maar soms ook ongevraagd. Komen we zaken tegen waar verbetering in aan kan worden gebracht, dan stellen we u hiervan op de hoogte. Daarnaast hebben wij inmiddels een netwerk opgebouwd met een "Geen Gezeur" gerechtsdeurwaarder, een "Geen Gezeur" fiscalist, een "Geen Gezeur" notaris en "Geen Gezeur" juristen. Allemaal partijen met overeenkomstige ideeën.

Meer weten over VvE beheer in Den Haag?

Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met VvE beheer, niet alleen in Den Haag, maar in heel Zuid-Holland. Wij stemmen onze dienstverlening af op specifieke wensen en vaardigheden van u als klant. Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het beheer van vereniging van eigenaren? Neem contact op met onze experts via 085 3035737 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze diensten Vraag offerte aan

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl