VvE beheer Breda

VvE beheer Breda

VvE beheer in Breda: wij regelen het voor u

Graag uw VvE beheer in Breda uitbesteden aan een betrouwbare organisatie? Wij, van G.G.-Groep, pakken deze taak professioneel van u over. Wij zijn één van de weinige en eerste SKW-gecertificeerde dienstverleners voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Als bewoners vindt u uiteraard bepaalde onderwerpen belangrijk. Maar als u daar niet genoeg tijd voor heeft, helpen wij u graag door deze op te pakken. Meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op 

“Wij voeren onze werkzaamheden uit voor een vaste prijs en met een actieve ondersteuning aan het beheer”

VvE beheer in Breda | Volledig digitale werkwijze

 • Ruim 25 jaar ervaring in VvE beheer
 • Samenwerking met bouwkundig adviseurs met ervaring in het vakgebied techniek
 • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
 • Toegang tot een geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
 • Uitvoering van taken conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
 • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
 • Advies op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing
 • De beschikking over een calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Een meerjarenenonderhoudsplanningen (MJOP) conform de NEN 2767
 • Een volledig digitale werkwijze

Hoe kan G.G.-Groep helpen?

U heeft meerdere mogelijkheden: het totale VvE beheer aan ons overlaten, enkel ons aanwijzen als VvE beheerder of ons het fundament voor een VvE laten opstellen (de MJOP). Hieronder vindt u meer informatie over elk type rol dat u aan ons kunt uitbesteden binnen uw VvE beheer in Breda:Verder kunt u ons inschakelen wanneer u een bouwkundige keuring in Breda wilt laten uitvoeren. Door een bouwkundige keuring van uw gebouw in Breda uit te laten voeren, weet u exact wat de staat is en of er ergens verbeteringen mogelijk zijn. Soms is een bouwtechnische keuring in Breda een betere keuze. Hier adviseren wij u graag in, zodat u zeker weet hoe het ervoor staat met de veiligheid van de plek waar u woont. Als u graag met ons wilt kennismaken, neem dan contact op via ons contactformulier. Of chat met een van onze medewerkers.

U bespaart kostbare tijd

Het is niet eenvoudig voor VvE’s om het beheer te regelen. Met ruim 25 jaar ervaring en onze klantvriendelijkheid bieden wij u graag ondersteuning. Zodoende heeft u zelf geen last van de druk op uw schouders door het VvE beheer in Breda. U kunt uw tijd op een andere manier spenderen, terwijl alsnog zorgen dat alles voor u en uw medebewoners goed geregeld is.

“G.G.-Groep is een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat bewust alle archieven digitaal onderhoud, want dat is beter voor het milieu”

Deze VvE beheer diensten in Breda kunnen wij overnemen

Wij luisteren naar uw specifieke wensen en wij bekijken wat de VvE écht nodig heeft. Zowel in het heden als in de toekomst. Maar u bepaalt nog altijd wat de taken van de VvE beheerder zijn. Vervolgens leggen we die taken vast in een document. De volgende diensten voor VvE beheer pakken wij in ieder geval voor u op:

 • De financiën van de VvE
 • De incasso van de servicekosten
 • De administratie
 • Het onderhoud en technisch beheer
 • Het bijhouden van de verzekeringen van de VvE

Naast deze VvE diensten in Breda kunnen we u dus snel helpen aan een bouwkundige of bouwtechnische keuring in Breda. Zo weet u vanaf de start van onze samenwerking hoe het gebouw ervoor staat en welke activiteiten er eventueel ingericht kunnen worden.

   

Zoekt u elders dan in Breda naar een organisatie die het VvE beheer op zich kan nemen? Ook in andere steden, zoals Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en Rijswijk, pakken wij het VvE beheer voor bewoners over.

Neem direct contact met ons op

Woonachtig in Breda of omgeving en op zoek naar een kantoor die uw VvE beheer wil regelen? Neem dan snel contact met ons op via ons telefoonnummer 085-3035737. Of vraag direct een offerte aan. Een offerte aanvragen is alleen mogelijk als er al een VvE bestaat voor uw gebouw in Breda en u overweegt om over te stappen naar G.G.-Groep (Geen Gezeur Groep). Wij voorzien graag in uw VvE beheer in Breda, zodat u zonder gezeur prettig kunt wonen!

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl