VvE beheer Breda

VvE beheer Breda

Graag uw VvE beheer in Breda uitbesteden aan een betrouwbare organisatie met een volledig digitale werkwijze? Wij, van Geen Gezeur Groep, nemen deze taak zorgvuldig van u over, zodat u meer tijd overhoudt voor zaken die er echt toe doen. Als een van de weinige en eerste SKW-gecertificeerde dienstverleners voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) zijn wij uw aanspreekpunt en hebben we alle kennis in huis om uw VvE beheer professioneel uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan administratief, financieel en technisch beheer. Meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op 

“Wij voeren onze werkzaamheden uit voor een vaste prijs en met een actieve ondersteuning aan het beheer”

Waarom VvE beheer in Breda uitbesteden?

Als VvE beheerder luisteren we naar uw specifieke wensen en bekijken we wat de VvE écht nodig heeft, zowel in het heden als in de toekomst. Maar u bepaalt nog altijd zelf wat de taken van de VvE beheerder zijn. U heeft drie mogelijkheden: het totale VvE beheer aan ons overlaten, enkel ons aanwijzen als VvE bestuurder of ons de MJOP conform NEN-2767 laten opstellen. Vervolgens leggen we die taken vast in een document.

De volgende diensten voor VvE beheer in Breda pakt de beheerder onder andere op:

 • De financiën van de VvE
 • De incasso van de servicekosten
 • De administratie van ondere andere VvE leden
 • Het onderhoud en technisch beheer
 • Het bijhouden van de verzekeringen van de VvE

Wat is een VvE beheerder?

Doorgaans is een VvE beheerder een organisatie die de dagelijkse zaken van een Vereniging van Eigenaren, ook wel VvE, beheert. Door de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren in bijvoorbeeld een appartementencomplex te behartigen, zorgen zij ervoor dat het gebouw een comfortabele en eerlijke plek is om te wonen. De taken van een VvE beheerder omvatten onder andere het bijhouden van ledenadministratie, de financiën, de organisatie van vergaderingen, maar ook technisch beheer. Denk hierbij aan liftonderhoud en het laten uitvoeren van noodzakelijke reparaties en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

U kunt rekenen op:

 • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
 • Samenwerking met bouwkundig adviseurs met ervaring in het vakgebied techniek
 • Toegang tot een geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
 • Uitvoering van taken conform SKW-richtlijnen
 • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
 • Advies op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing
 • De beschikking over een 24/7 beschikbare calamiteitenlijn
 • Een meerjarenenonderhoudsplanningen (MJOP) conform NEN-2767
 • Een volledig digitale werkwijze


“G.G.-Groep is een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat bewust alle archieven digitaal onderhoud, want dat is beter voor het milieu”

Bouwkundige keuring in Breda

Verder is een VvE beheerder in Breda ook in te schakelen wanneer u een bouwkundige keuring in Breda wilt laten coördineren en uitvoeren. Een bouwkundige keuring biedt inzicht. Door een bouwkundige keuring van uw gebouw uit te laten voeren, weet u middels onderzoek en rapportage exact wat de staat is en of er ergens verbeteringen of andere activiteiten en werkzaamheden mogelijk zijn. Hier adviseren wij u dan ook graag in, zodat u zeker weet hoe het ervoor staat met de veiligheid van het gebouw waar u woont.

Geen Gezeur Groep: ruim 25 jaar VvE ervaring

Het is niet eenvoudig voor VvE’s om beheer te regelen. Met ruim 25 jaar ervaring en onze klantvriendelijkheid biedt Geen Gezeur Groep u graag professionele ondersteuning. Zodoende heeft u als bewoner zelf geen last van de druk op uw schouders door het VvE beheer in Breda. Op deze manier kunt u uw tijd op een andere manier spenderen, terwijl alsnog zorgen dat alles voor u en uw medebewoners goed geregeld is.

Zoekt u elders dan in Breda naar een organisatie die het VvE beheer op zich kan nemen? Ook in andere steden, zoals Dordrecht, Alkmaar, Leiden, Zoetermeer, Den Haag en Rijswijk pakken wij het VvE beheer voor bewoners over. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

   

Neem direct contact met ons op

Op zoek naar een kantoor dat uw VvE beheer in Breda zorgvuldig kan regelen? Neem dan snel contact met ons op via ons telefoonnummer 085 – 303 5737 of vraag direct een offerte aan. Let op: een offerte aanvragen is alleen mogelijk als er al een VvE voor uw gebouw in Breda bestaat en u overweegt om over te stappen naar Geen Gezeur Groep. Wij voorzien graag in uw VvE beheer, zodat u zonder gezeur prettig kunt wonen!

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl