Over Ons

Welkom bij GG-Groep

Ruim 25 Jaar Ervaring

De G.G.- Groep B.V. (Geen Gezeur Groep B.V.) is een van de eerste SKW- gecertificeerde dienstverleners (SKW heet tegenwoordig SKG-IKOB) voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) waarbij onze activiteiten altijd worden afgestemd op de specifieke wensen en vaardigheden van de klant.

Kenmerkend voor onze werkzaamheden zijn onder andere de vaste prijs, de actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding.

 

G.G.-Groep is opgericht op 15 november 1993 door Ad Voorhagen en Marjan Stevenaart. Het bedrijf heette toen v.o.f. Administratiekantoor Geen Gezeur. Deze naam is veranderd op 15 november 1998 in G.G.-Groep v.o.f. en daarna in Geen Gezeur Groep B.V. De directie bestaat sindsdien uit de heren ing. Erwin Wessels en ing. Raymond Arendts.

In 2001 is de G.G.-Groep als eerste gecertificeerd in Nederland voor het SKG-IKOB-certificaat. Hier treft u de link aan naar het SKG-IKOB-certificaat welke wij sindsdien met trots bezitten (dit certificaat is conform de BRL-5016 afgegeven).

Wij zijn ook een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Door onze werkwijze en het benutten van de digitale/ICT mogelijkheden, is het mogelijk om alle archieven digitaal te onderhouden.

Hoe onderscheiden wij ons dan?
Wij beginnen met luisteren naar de VvE en kijken naar wat de VvE écht nodig heeft om zoveel mogelijk de VvE te kunnen ontzorgen. Zowel direct als in de komende jaren. Waar liggen de kwaliteiten binnen de vereniging en hoe kunnen wij er met onze kwaliteiten zo efficiënt mogelijk op aansluiten? Wij zijn een VvE-beheerder die ook daadwerkelijk de diensten afstemt op de wensen van de klant. Iedereen verandert, ook de wet-/regelgeving, dus ook de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen. Dat volgen wij op de voet en daar stemmen wij onze werkzaamheden op af. Adviezen komen dus ook ongevraagd.

Om dit te realiseren zijn we niet de goedkoopste maar wel de beste VvE beheerder. We verlenen directe service en hebben zeer ervaren VvE Beheerders en kennis van de gehele markt. We horen echter regelmatig van VvE's dat goedkoop, duurkoop blijkt te zijn.

Daarnaast hebben wij inmiddels een netwerk opgebouwd met een "Geen Gezeur" gerechtsdeurwaarder, een "Geen Gezeur" fiscalist, een "Geen Gezeur" notaris en "Geen Gezeur" juristen. Allemaal partijen met overeenkomstige ideeën!

Op basis van vorenstaande durven wij in onze klanten te investeren. Samen ga je toch voor jaren een relatie aan! Dit bewijzen al onze bestaande klanten die inmiddels allemaal al meer dan 10 jaar bij ons de dienstverlening afnemen.

Klik hier voor een eerste (uiteraard vrijblijvende) kennismaking.


Gecertificeerd door SKG-IKOB & Stichting VVErtimago

SKW   VvE oke label