VvE beheer Alkmaar

VvE beheer Alkmaar

VvE beheer Alkmaar

Bent u in Alkmaar op zoek naar een organisatie die het VvE beheer (technisch, juridisch & financieel) voor u kan regelen? Geen Gezeur Groep neemt deze rol graag op zich. Als een van de weinige en eerste SKW-gecertificeerde dienstverleners voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) verzorgen wij graag uw VvE beheer in Alkmaar. Met ruim 25 jaar ervaring en een zeer klantvriendelijke instelling ondersteunen we u graag bij het beheer van uw vereniging op technisch, juridisch en financieel vlak. Al het beheer door ons laten regelen? Dat is ook mogelijk. Laten we gauw kennismaken!

Wat doet en wat is een VvE beheerder in Alkmaar?

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) beheerder is een in te schakelen professional die het beheer van gemeenschappelijke eigendommen uit handen neemt. Denk bij ‘gemeenschappelijke eigendommen’ aan appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. De VvE beheerder is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het pand, zoals het dak, de gevel, trappenhuizen, liften en tuinen. De taken omvatten onder andere het regelen van technische zaken, zoals onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het bijhouden van de administratie, het opstellen en beheren van de jaarrekening en begroting, en het innen van de maandelijkse bijdragen van de eigenaren. Deze bijdragen worden vervolgens gebruikt voor het technisch onderhoud en de verbetering van het gemeenschappelijke eigendom. Ook geeft ons VvE beheer in Alkmaar advies over juridische, technische en financiële zaken. Dit kan variëren van hulp bij het naleven van wettelijke voorschriften tot advies over groot onderhoud of energiebesparende maatregelen.

De voordelen van VvE beheer uitbesteden

Een professionele VvE Beheerder zoals Geen Gezeur Groep inschakelen biedt diverse voordelen, zowel voor de VvE zelf als de individuele eigenaren.

1. Professioneel VvE beheer in Alkmaar – weten dat het goed zit

In tegenstelling tot veel leden van de vereniging beschikt een beheerder over professionele kennis en ervaring in het beheren van onroerend goed, wat essentieel is voor efficiënt en effectief beheer. Dit omvat kennis van relevante wet- en regelgeving, financieel beheer (begroting, jaarrekening, et cetera) en onderhoud van het pand.

2. Bespaar een hoop tijd

Het beheer van een VvE is een tijdrovende klus. Een beheerder neemt meestal vaak of zelfs alle taken over. Denk hierbij aan de administratie, coördineren van onderhoud en organiseren van vergaderingen. Op deze manier besparen de individuele leden veel tijd, tijd die ze op hun beurt weer voor andere zaken kunnen gebruiken.

3. Voorkom verwaarlozing en waardevermindering

Een VvE beheer in Alkmaar weet als geen ander hoe noodzakelijk onderhoud geplant en uitgevoerd dient te worden. Zo wordt verwaarlozing en waardevermindering voorkomen.

4. Neutrale partij bij geschillen

Helaas kan het gebeuren dat er conflicten of geschillen ontstaan tussen leden van de vereniging. In dat geval kan het professionele beheer optreden als neutrale partij om dergelijke geschillen vlot en eerlijk op te lossen.

5. Deskundig technisch advies & ondersteuning

Naast taken uit de hand nemen voorziet het VvE-beheer de vereniging en individuele leden ook van deskundig advies over uiteenlopende zaken, waaronder onderhoudsprojecten en juridische vraagstukken. Hierdoor kunnen de vereniging en diens leden betere geïnformeerde beslissingen nemen.

6. Communicatie binnen de VvE

Goede, duidelijke en transparantie communicatie binnen uw VvE in Alkmaar is essentieel. Ons VvE-beheer draagt hier aan bij door te zorgen voor transparantie in besluitvorming. Zo is iedereen op de hoogte van, wordt er duidelijk gecommuniceerd tussen de leden en wordt conflict voorkomen.

Geen Gezeur Group ontlast

Geen Gezeur Groep is dé dienstverlener voor VvE’s die diverse diensten aanbiedt. Ons doel is eenvoudig: wij willen het VvE’s gemakkelijker maken en de kwaliteit van het beheer verbeteren. Er komt namelijk heel wat kijken bij VvE beheer, waardoor het in veel gevallen verstandig is dit aan een professionele partij over te laten. Ook in Alkmaar kunnen wij dit voor u oppakken, zodat u er zelf niet mee belast wordt. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om het volledige VvE beheer geheel onder één dak uit te besteden.

Wij onderscheiden ons door het feit dat wij beginnen met luisteren naar de bestaande VvE en door te kijken naar wat de VvE écht nodig heeft om zo goed mogelijk ontzorgt te worden. Zowel op dit moment als vooruit gekeken naar de komende jaren. Waar liggen de kwaliteiten hoe kunnen wij dit met onze expertise goed aanvullen.

Wij zijn tot slot een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat bewust alle archieven digitaal onderhoud. Beter voor het milieu, veiliger en handig voor u (snel toegang/inzage van documenten).

Waarom het VvE beheer in Alkmaar bij ons neerleggen?

U kunt het VvE beheer in Alkmaar bij ons neerleggen, zodat niemand uit uw gebouw zélf de rol en bijbehorende taken van VvE beheerder op zich hoeft te nemen. Wij staan erom bekend onze werkzaamheden voor u uit te voeren voor een vaste prijs en met een actieve ondersteuning aan het beheer. Hierdoor zijn wij wellicht niet de goedkoopste VvE dienstverlener, maar onze aanpak maakt ons wel de beste. Wij hebben u het volgende te bieden:

 • Bouwkundig adviseurs met ervaring in het vakgebied techniek
 • Een calamiteitenlijn – 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
 • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
 • Een meerjarenenonderhoudsplanningen (MJOP) conform de NEN 2767
 • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
 • Uitvoering taken conform SKW-richtlijnen
 • Een volledig digitale werkwijze
 • Advies over energiebesparing en duurzaamheid
 • Ruim 25 jaar ervaring als professioneel

Ook elders in Nederland

Overigens zijn wij niet alleen actief in Alkmaar en de omgeving van Amsterdam. Integendeel, ook elders in en rondom de Randstad bieden we onze diensten aan. Zo bieden wij ook VvE beheer in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Leiden, Breda en Dordrecht.

Wilt u overstappen van VvE beheerder in Alkmaar?

Bestaat er al een VvE voor uw gebouw, maar heeft u gezamenlijk besloten te willen overstappen naar een andere partij voor VvE-beheer in Alkmaar? Dit lijkt soms erg ingewikkeld, maar in de praktijk is dit goed te doen. Wij leggen u graag in een stappenplan uit hoe u makkelijk naar een andere VvE beheerder in Alkmaar kunt overstappen:

 • Stap 1: ondertekening beheerovereenkomst & opstart overdrachtstraject. Vervolgens bewandelen we paden tegelijk, pad ‘A’ en pad ‘B’.
 • Stap 2A: Afspraken maken met het oude beheer
 • Stap 2B: Inrichten eigen administratie
 • Stap 3A: Overdracht oude beheerder
 • Stap 3B: Tussentijdse informatie aan VvE
 • Stap 4A: Verwerken administratie
 • Stap 4B: Machtigingen bankrekening
 • Stap 5: Welkomstbrief aan alle eigenaren / leden met daarin alle benodigde informatie

Offerte aanvragen? Neem gerust contact op!

Wilt u overstappen naar ons of wilt u voor het eerst een VvE opzetten of eens goed inrichten? Neem dan gerust contact met ons op en leg ons uw wensen voor. We helpen u graag als gecertificeerd VvE beheerder. Vul ons contactformulier in om uw vraag te stellen of vraag direct een offerte aan. Een offerte aanvragen is enkel mogelijk als er op dit moment al een VvE bestaat voor uw gebouw en u overweegt om over te stappen naar G.G.-Groep. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op 085-3035737.

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl