VvE beheer Alkmaar

VvE beheer Alkmaar

VvE beheer Alkmaar

Bent u in Almaar of omgeving op zoek naar een organisatie die voor u het VvE beheer kan oppakken? G.G.-Groep neemt deze rol graag op zich. Als één van de weinige en eerste SKW-gecertificeerde dienstverleners voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) verzorgen wij graag uw VvE beheer in Alkmaar. Met ruim 25 jaar ervaring en een zeer klantvriendelijke instelling ondersteunen we graag actief bij het VvE beheer. Alles door ons laten doen? Dat is ook mogelijk. Laten we gauw kennismaken!

Over G.G.-Groep

G.G.-Groep, oftewel Geen Gezeur Groep is een dienstverlener voor VvE’s die diverse diensten aanbiedt om het VvE’s makkelijker te maken. Er komt heel wat kijken bij VvE beheer en in Alkmaar kunnen wij dit voor u oppakken, zodat u er zelf niet mee belast wordt. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om het volledige VvE beheer geheel onder één dak uit te besteden.

Wij onderscheiden ons door het feit dat wij beginnen met luisteren naar de bestaande VvE en door te kijken naar wat de VvE écht nodig heeft om zo goed mogelijk ontzorgt te worden. Zowel op dit moment als vooruit gekeken naar de komende jaren. Waar liggen de kwaliteiten hoe kunnen wij dit met onze expertise goed aanvullen.

Wij zijn tot slot een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat bewust alle archieven digitaal onderhoud. Beter voor het milieu, veiliger en handig voor u (snel toegang/inzage van documenten).

Waarom het VvE beheer in Alkmaar bij ons neerleggen?

U kunt het VvE beheer in Alkmaar bij ons neerleggen, zodat niemand uit uw gebouw zélf de rol en bijbehorende taken van VvE beheerder op zich hoeft te nemen. Wij staan erom bekend onze werkzaamheden voor u uit te voeren voor een vaste prijs en met een actieve ondersteuning aan het beheer. Hierdoor zijn wij wellicht niet de goedkoopste VvE dienstverlener, maar onze aanpak maakt ons wel de beste. Wij hebben u het volgende te bieden:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring in het vakgebied techniek
  • Een calamiteitenlijn – 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Een meerjarenenonderhoudsplanningen (MJOP) conform de NEN 2767
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Uitvoering taken conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Een volledig digitale werkwijze
  • Advies over energiebesparing en duurzaamheid
  • Ruim 25 jaar ervaring als professioneel VvE beheerder

Overstappen van VvE beheerder?

Bestaat er al een VvE voor uw gebouw, maar heeft u gezamenlijk besloten te willen overstappen naar een andere VvE beheerder? Dit lijkt soms erg ingewikkeld, maar in de praktijk is dit goed te doen. Wij leggen u graag in een stappenplan uit hoe u makkelijk naar een andere VvE beheerder in Alkmaar kunt overstappen.

Neem gerust contact op!

Wilt u overstappen naar ons of wilt u voor het eerst een VvE opzetten of eens goed inrichten? Neem dan gerust contact met ons op en leg ons uw wensen voor. We helpen u graag als gecertificeerd VvE beheerder. Vul ons contactformulier in om uw vraag te stellen of vraag direct een offerte aan. Een offerte aanvragen is enkel mogelijk als er op dit moment al een VvE bestaat voor uw gebouw en u overweegt om over te stappen naar G.G.-Groep. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op 085-3035737.

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl