VVE Bestuurder

VvE bestuurder en G.G. – Groep


De Geen Gezeur Groep heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd op het gebied van het besturen van VvE’s. Dit is een belangrijke en verantwoordelijke taak, die door veel eigenaren wordt onderschat. Het is van groot belang dat de communicatie tussen het bestuur, de eigenaren en VvE-beheerder optimaal is om vervelende situaties te voorkomen. Vaak is het zo dat eigenaren niet de rol van VvE-bestuurder op zich willen nemen omdat ze zelf deze verantwoordelijkheid niet willen dragen. De Geen Gezeur Groep is u hiermee graag van dienst om deze rol op zich te nemen. Door onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied, weten wij als geen ander hoe wij deze rol moeten vervullen. 

De taken van de VvE-bestuurder

De taken van de VvE-bestuurder zijn zeer uiteenlopend.

Een aantal belangrijke bestuurstaken zijn:

  • Begeleiding bestuur en commissies: als VvE-bestuurder is het van belang om te zorgen dat er een goede communicatie is tussen het bestuur en de commissies en deze te begeleiden in hun functies.

  • Adviseren bij splitsingsaktes, statuten en reglementen: soms kunnen regels en kleine lettertjes nogal verwarrend zijn, als VvE-bestuurder nemen wij de taak op ons om hierbij deskundig advies uit te brengen.

  • Organiseren en bijwonen vergaderingen: om de communicatie tussen de bewoners, het bestuur en de VvE-beheerder optimaal te houden is het belangrijk om regelmatig vergaderingen te organiseren: zo kunnen problemen makkelijk worden besproken en worden aangepakt.

  • Voorzitten vergaderingen: als VvE-bestuurder fungeren wij als voorzitter bij vergaderingen.

  • Bemiddelen bij conflicten: de VvE-bestuurder treedt als bemiddelaar op wanneer er conflicten ontstaan en betrokkenen er onderling zelf niet uitkomen.

  • Bemiddelen over verzekeringen: wanneer het gaat om verzekeringen voor de VvE en het bestuur, treedt de VvE-bestuurder als bemiddelaar op.

  • Begeleiding financiering: de VvE-bestuurder geeft advies en begeleiding bij het aanvragen van de financiering voor groot onderhoud en rennovatie. 


Bij De G.G. – Groep staat een optimale communicatie tussen de VvE-beheerder, het bestuur en de bewoners altijd voorop!

Bent u geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in wat de G.G. – Groep voor u kan betekenen? Wilt u zelf niet de taak van VvE-bestuurder op u nemen en wilt u deze taak door een deskundige laten vervullen? En wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij kijken samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de VvE diensten van de G.G. – Groep? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen!

Neem contact op Offerte aanvragen