VvE beheerder Rotterdam

VvE beheer Rotterdam

Besteed het VvE beheer in Rotterdam van uw vastgoed uit. Geen Gezeur Groep beschikt over alle kennis om uw volledige VvE beheer uit handen te nemen. Onze specialisten gaan voor u aan de slag op het gebied van administratie, financieel beheer en technisch onderhoud.

Wij zijn SKW-gerectificeerd en kunnen daarom uw Vereniging van Eigenoren goed uitvoeren. Wij stemmen de activiteiten af op uw specifieke wensen en vaardigheden. Neem nu eenvoudig contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op Vraag offerte aan

Ruime ervaring in VvE beheer in Rotterdam

 • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het gebied van techniek
 • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
 • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
 • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder in Rotterdam
 • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
 • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
 • Calamiteitenlijn die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.
 • MJOP conform de EN 2767
 • Volledig digitaal werken

“Wij luisteren naar de wensen van bewoners en stemmen onze activiteiten hierop af. Zo heeft u echt iets uit te besteden van het VvE beheer in Rotterdam!”

Wat doet een VvE beheerder in Rotterdam voor mij?

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van een bepaald gebouw. Een VvE zorgt er dus voor dat het gebouw goed onderhouden wordt en netjes blijf. Daarnaast zorgt de Vereniging van Eigenaren ervoor dat de afspraken die gemaakt zijn nageleefd worden. Wanneer er niet aan de afspraken gehouden wordt of er sprake is van achterstallig onderhoud, dan treedt de VvE beheerder op. Dit kan de onderliggende band van de buren versterken, doordat dit uitbesteed wordt. Geen Gezeur Groep (G.G.- groep) helpt u hier graag bij.

Neem contact op Vraag offerte aan

VvE diensten uitbesteden

Wanneer u VvE beheer in Rotterdam uitbesteedt, neemt de Geen Gezeur Groep alles van u uit handen. We hebben alle specialisaties in huis om het beheer van Vereniging van Eigenaren over te nemen. De taken van VvE beheer in Rotterdam zijn als volgt:

 • Begeleiding van bestuur en commissies;
 • Adviseren bij splitsingsaktes, statuten en reglementen;
 • Organiseren en bijwonen van vergaderingen;
 • Voorzitten van vergaderingen;
 • Bemiddelen bij conflicten en over verzekeringen;
 • Begeleiding van financiering.

Compleet VvE beheer tot VvE bestuur en MJOP

U kunt onze hulp en expertise inschakelen op verschillende vlakken. Zo kunnen wij uw compleet VvE beheer overnemen. Wij zorgen dat alles in goede banen worden geleid en lossen eventuele problemen op. U kunt ons ook de rol van VvE Bestuurder. Het bestuur bestaat voor het grootste gedeelte uit bewoners van het gebouw, wij hebben een ondersteunende rol en geven advies. Tot slot kunt u ons inschakelen voor het opstellen van het MJOP (Meerjarenenonderhoudsplanningen). Dit document is de fundatie voor een VvE. Hier gaat het bij een zelfstandige Vereniging van Eigenaren vaak mis. Heeft u meer vastgoed? Wij zijn ook werkzaam als VvE beheerder in Rijswijk en in Den Haag

Neem contact op Vraag offerte aan

Waarom u kiest voor G. G.- Groep

Bij Geen Gezeur Groep luisteren wij naar uw wensen. Niet alleen naar de directe wensen, maar ook naar het doel dat u op lange termijn voor ogen heeft. Wij brengen in kaart wat uw VvE in Rotterdam nodig heeft. We kijken naar de kwaliteit van uw Vereniging van Eigenaren en spelen hierop in. Zodoende kunt u van ons advies op maat verwachten. Kenmerkend voor onze werkzaamheden is onder andere de vaste prijs die we hanteren. Daarnaast bieden wij een actieve ondersteuning bij het VvE beheer in Rotterdam. Wil u meer weten over onze werkwijze en samenwerking? Neem dan eenvoudig contact op of bel voor een afspraak.

Meer dan alleen VvE beheer

Wij kijken niet alleen naar het onderhoud van gebouwen, maar ook naar hoe wij uw leefomgeving kunnen verbeteren. Zijn er bijvoorbeeld spanning of zelfs buren ruzies zijn ontstaan, toen uw VvE nog zelfstandig was? Dan kan de Geen Gezeur Groep hier ook oplossingen voor bieden. Ruzies en onenigheden willen we voorkomen, zodat u met z’n in een prettig en goed onderhouden gebouw kunt leven.

Efficiënt werken en inspelen op veranderingen

In de Geen Gezeur groep doen we aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We hanteren een efficiënte werkwijze. Zo benutten we alle digitale mogelijkheden, zodat we goed kunnen werken. Zo werken we met een softwarepakket waardoor we alle vragen van de leden van Vereniging van Eigenaren kunnen beantwoorden.

In de branche van Vereniging van Eigenaren vinden vaak veel veranderingen plaats, ook in de wet-regelgeving. Ons team houdt dit altijd scherp in de gaten en stem de werkzaamheden af op deze veranderingen. Zo blijft uw VvE altijd up to date.

Meer weten over VvE beheer in Rotterdam?

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring in het VvE beheer. Wij zijn werkzaam door heel Zuid-Holland. We stemmen onze dienstverlening af op uw wensen en vaardigheden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen bekeken? Neem eenvoudig contact op via het contactformulier of bel naar 085 – 303 5737.

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
G.G.-Groep B.V.
Postbus 13215
3004 HE Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl   
Servicedesk: servicedesk@gg-groep.nl