Wij bieden u de beste VvE diensten in Den Haag!

Ergert u zich steeds meer aan het huidige VvE beheer van de VvE in uw wooncomplex in Den Haag? Laten zij veel steken vallen, maakt u zich zorgen om de financiën van de vereniging en merkt u steeds vaker achterstallig onderhoud in uw gebouw op? Dan is het tijd om eens een frisse wind door de Vereniging van Eigenaren te laten waaien met VvE beheer op maat van de G.G.- Groep. Wij bieden u optimale VvE diensten aan in Den Haag en onze activiteiten en dienstverlening is daarbij altijd volledig afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Met bijna 25 jaar ervaring zorgt de Geen Gezeur Groep ervoor dat het gehele VvE beheer weer in goede handen is.

Onze VvE diensten in Den Haag

Als één van de weinige SKW-gecertificeerde dienstverleners voor VvE’s kenmerkt onze dienstverlening zich door onder meer de vaste prijs, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en actieve ondersteuning bij VvE beheer. Zo gaan wij voor deskundige VvE diensten in Den Haag waarbij onze gespecialiseerde medewerkers op administratief, financieel en technisch vlak het VvE beheer optimaal kunnen organiseren. Bij onze werkzaamheden maken wij gebruik van een professioneel softwarepakket dat VvE-leden de mogelijkheid biedt om direct vragen te kunnen stellen aan onze medewerker die snel beantwoord kunnen worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd een vast aanspreekpunt aanwezig is aan wie u uw vragen en kwesties kunt voorleggen. Dit is tevens de accountmanager. Wij zoeken altijd naar passende oplossingen en onderhouden korte communicatielijnen met onze klanten. Andere voordelen van onze VvE diensten in Den Haag zijn:

  • Wij werken met deskundige bouwkundig adviseurs met ervaring in techniek;
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen maken ons beheer transparant;
  • Een geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden;
  • Onze werkwijze is conform de SKW-richtlijnen VvE Beheerder;
  • Wij verlenen contractonderhoud en collectiviteitskortingen;
  • Wij adviseren u over energiebesparing en duurzaamheid;
  • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via onze calamiteitenlijn;
  • MJOP conform de NEN 2767;
  • Onze dienstverlening is 100% digitaal.

De Geen Gezeur Groep

De G.G.- Groep werd op 15 november 1993 opgericht door Ad Voorhagen en Marjan Stevenaart onder de naam v.o.f. Administratiekantoor Geen Gezeur. Precies 5 jaar later werd deze naam gewijzigd in G.G.-Groep v.o.f. en uiteindelijk in de Geen Gezeur Groep B.V. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en benutten volop de mogelijkheden van digitaal werken en ICT met onder meer het digitaal onderhouden van onze archieven.

Bij de eerste ontmoetingen met nieuwe klanten luisteren wij goed naar de VvE en beoordelen we wat de VvE echt nodig heeft om zoveel mogelijk ontzorgd te worden. Niet alleen op de korte, maar vooral ook op de langere termijn. Wij kijken bij het verrichten van onze VvE diensten in Den Haag onder andere naar de kwaliteiten binnen de vereniging. Lees meer over onze werkwijze en over ons.

Gebruik maken van onze VvE diensten in Den Haag?

Wilt u de organisatie van uw VvE tot in de puntjes geregeld hebben en gebruik maken van dienstverlening die precies past bij uw persoonlijke situatie? Schakel dan de G.G.- Groep in en ervaar direct de voordelen van onze VvE diensten in Den Haag. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen en voor vragen contact opnemen via 085-3035737.

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl