VvE Den Haag

VvE Den Haag

Iedere VvE is uniek. Bij G.G. -Groep bieden we daarom maatwerk, ook voor VvE in Den Haag of andere steden. Ons doel is u volledig te ontzorgen. Wij zijn een van de weinige SKW-gecertificeerde dienstverleners voor VvE’s in Rotterdam en omstreken waarbij uw wensen centraal staan. Wij beschikken over alle kennis en kunde om samen met u op professionele wijze het volledige beheer te doen voor de VvE in Den Haag. Hiervoor hebben wij verschillende specialisten in dienst op het gebied van administratie, financieel en techniek. Alle vragen van leden kunnen wij beantwoorden dankzij ons optimale gebruik van ons softwarepakket. De vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding zijn kenmerkend voor onze werkzaamheden.Voordelen VvE Den Haag

In ieder proces is de eerste stap het in kaart brengen van uw wensen als VvE in Den Haag. Hierdoor kunnen we zo effectief mogelijk inspelen op uw vraag. Wat zijn kwaliteiten binnen uw vereniging en op welke wijze kunnen wij er met onze expertise zo efficiënt mogelijk op aansluiten? De wet-/regelgeving in deze branche wordt regelmatig aangepast, dus ook de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen veranderen. Gelukkig houden wij dit goed in de gaten en stemmen we werkzaamheden daarop af. Een aantal voordelen op een rij:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
  • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • MJOP conform de NEN 2767
  • Volledig digitaal werken

Gemakkelijk overstappen

Denk u dat overstappen veel gedoe is? Niets is minder waar. Wij sturen u een brief toe waar alles uitgelegd wordt. Hierin staat zelfs de handelswijze bij administratieve zaken en technische klachten. Verder gaan we ervan uit dat de overgedragen administratie op orde is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken we samen met u hoe dit opgelost kan worden.

Meer informatie?

Wij hebben ons de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het beheren en besturen van VvE’s. Vaak wordt deze taak door eigenaren onderschat, maar wij zijn er om alles in goede banen te leiden. Wilt u meer weten over onze werkwijze voor de VvE in Den Haag? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, wij voorzien u graag van advies en helpen u verder.

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl