VvE beheer Noord-Holland

VvE beheer Noord-Holland

Gebouwen en VvE’s verschillen in veel gevallen van elkaar, precies om deze reden stemmen we bij G.G. -Groep onze dienstverlening af op uw wensen en situatie. Het is onze missie om u te ontzorgen. Wij zijn een van de weinige SKW-gecertificeerde dienstverleners voor VvE’s in Noord-Holland en die uw wensen centraal stelt. Alle kennis en kunde hebben wij in huis om op professionele wijze het volledige beheer te doen voor de VvE in Noord-Holland. Hiervoor hebben wij specialisten in dienst op het gebied van administratie, financieel en techniek. Alle vragen van leden beantwoorden we door het optimale gebruik van ons softwarepakket. Voor onze werkzaamheden zijn de vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding kenmerkend.

Voordelen VvE beheer Noord-Holland

We luisteren naar wat een VvE in Noord-Holland nodig heeft. Zodra we weten waar u behoefte aan heeft spelen we hier op een efficiënte manier op in. U kunt ons zien als een aanvulling op de kwaliteiten binnen uw vereniging. Regelmatig komen er veranderingen in de ook de wet-/regelgeving voor, dus ook de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen veranderen. Wij houden dit goed in de gaten en stemmen daar onze werkzaamheden op af. Onze voordelen op een rij:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
  • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • MJOP conform de NEN 2767
  • Volledig digitaal werken

Geen gedoe

Voor veel VvE’s lijkt overstappen een heel gedoe, dat is niet waar. Er wordt een welkomsbrief naar u gestuurd waarin alle informatie op het gebied van technische klachten en administratieve zaken staat. Alle eigenaren zijn vooraf goed geïnformeerd. Verder gaan we er vanuit dat de administratie die overgedragen wordt op orde is. Zijn er sprake van onregelmatigheden in de ontvangen administratie, dan zullen wij in overleg met u kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Vraag een offerte aan

Professionele VvE beheerder nodig? Bij Geen Gezeur Groep bent u aan het juiste adres. Wij begrijpen dat niet iedereen kennis heeft van heeft van technische, administratieve en juridische zaken, wij zetten onze expertise graag voor u in. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl