VvE beheer Den Haag

VvE beheer Den Haag

Bij Geen Gezeur Groep beschikken we over alle kennis en kunde om uw volledige VvE beheer in Den Haag uit handen te nemen. We zetten specialisten in op het gebied van administratief, financieel en technisch beheer. Doordat we optimaal gebruik maken van ons softwarepakket kunnen we alle vragen van de leden van de VvE kunnen beantwoorden. Voor specifieke vragen kunt u terecht bij uw accountmanager, dit is het vaste aanspreekpunt voor de VvE.

Voordelen VvE beheer in Den Haag

Luisteren naar uw wensen, daar draait het bij ons om. Wij brengen in kaart wat uw VvE in Den Haag nodig heeft. Wat zijn de kwaliteiten van uw VvE en hoe kunnen wij hier met ons beheer op in? We nemen u vervolgens zoveel mogelijk werk uit handen, direct en de aankomende jaren. In onze branche vinden er vaak veranderingen plaats, ook in de wet-/regelgeving, dus daardoor tevens in de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen. Ons team houdt dit scherp in de gaten en stemt werkzaamheden daar op af. Onze voordelen op een rij:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
  • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • MJOP conform de NEN 2767
  • Volledig digitaal werken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen GG-Groep hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij de werkwijze die we hanteren en het optimaal benutten van de digitale/ICT mogelijkheden, is het mogelijk om alle archieven digitaal te onderhouden. En we rijden o.a. ook in hybride auto’s.

Persoonlijk advies

U kunt bij ons advies op maat verwachten. Vaak is dit gevraagd, maar soms ook ongevraagd. Komen we zaken tegen waar verbetering in aan kan worden gebracht, dan stellen we u hiervan op de hoogte. Daarnaast hebben wij inmiddels een netwerk opgebouwd met een "Geen Gezeur" gerechtsdeurwaarder, een "Geen Gezeur" fiscalist, een "Geen Gezeur" notaris en "Geen Gezeur" juristen. Allemaal partijen met overeenkomstige ideeën!

Uw VvE beheerder in Den Haag

Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met VvE beheer, niet alleen in Den Haag, maar in heel Zuid-Holland. Wij stemmen onze dienstverlening af op specifieke wensen en vaardigheden van u als klant. Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van VvE beheer? Neem contact op met onze experts of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
G.G.-Groep B.V.
Postbus 13215
3004 HE Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737

E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl   
Servicedesk: servicedesk@gg-groep.nl