Over Ons

Welkom bijGG-Groep

Bijna 25 Jaar Ervaring

De G.G.- Groep B.V. is een van de weinige SKW- gecertificeerde dienstverleners voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) waarbij onze activiteiten altijd worden afgestemd op de specifieke wensen en vaardigheden van de klant.

Kenmerkend voor onze werkzaamheden zijn onder andere de vaste prijs, de actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding.

yourname

G.G.-Groep is opgericht op 15 november 1993 door Ad Voorhagen en Marjan Stevenaart. Het bedrijf heette toen v.o.f. Administratiekantoor Geen Gezeur. Deze naam is veranderd op 15 november 1998 in G.G.-Groep v.o.f. en daarna in Geen Gezeur Groep B.V.

Wij zijn een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Door onze werkwijze en het benutten van de digitale/ICT mogelijkheden, is het mogelijk om alle archieven digitaal te onderhouden.

Wij beginnen met luisteren naar de VvE en kijken naar wat de VvE écht nodig heeft om zoveel mogelijk de VvE te kunnen ontzorgen. Zowel direct als in de komende jaren. Waar liggen de kwaliteiten binnen de vereniging en hoe kunnen wij er met onze kwaliteiten zo efficiënt mogelijk op aansluiten? Iedereen verandert, ook de wet-/regelgeving, dus ook de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen. Dat volgen wij op de voet en daar stemmen wij onze werkzaamheden op af. Adviezen komen dus ook ongevraagd.

Daarnaast hebben wij inmiddels een netwerk opgebouwd met een "Geen Gezeur" gerechtsdeurwaarder, een "Geen Gezeur" fiscalist, een "Geen Gezeur" notaris en "Geen Gezeur" juristen. Allemaal partijen met overeenkomstige ideeën!

Op basis van vorenstaande durven wij in onze klanten te investeren. Samen ga je toch voor jaren een relatie aan!

Klik hier voor een eerste (uiteraard vrijblijvende) kennismaking.


Gecertificeerd door SKW Certificatie