VvE Rotterdam

VvE Rotterdam

Geen een gebouw en VvE zijn hetzelfde, daarom stemmen wij onze dienstverlening af op uw behoeften en situatie. Wij streven ernaar u te ontzorgen. G.G.- Groep is een van de weinige SKW-gecertificeerde dienstverleners voor VvE’s in Rotterdam en omstreken die uw wensen centraal stelt. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om samen met u op professionele wijze het volledige beheer te doen voor de VvE in Rotterdam. Hiervoor beschikken wij over specialisten op het gebied van administratie, financieel en techniek. Doordat wij optimaal gebruik maken van ons softwarepakket kunnen we alle vragen van leden van de VvE beantwoorden. Kenmerkend voor onze werkzaamheden zijn de vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding.

VvE beheer Rotterdam

De eerste stap tijdens het proces is luisteren wat u als VvE in Rotterdam nodig heeft. Op deze manier kunnen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen, direct en de komende jaren. Waar liggen de kwaliteiten binnen uw vereniging en hoe kunnen wij er met onze kwaliteiten zo efficiënt mogelijk op aansluiten? Iedereen verandert, ook de wet-/regelgeving, dus ook de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen. Wij houden dit goed in de gaten en stemmen daar onze werkzaamheden op af. Onze voordelen op een rij:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
  • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • MJOP conform de NEN 2767
  • Volledig digitaal werken

Overstappen

Het overstappen lijkt voor veel VvE’s erg ingewikkeld, dit is echter in praktijk niet het geval. We sturen u een welkomsbrief waarin informatie staat betreft de handelswijze bij technische klachten en een aantal administratieve zaken. Denk hierbij aan het nabestellen van naamplaatjes en stellen van algemene vragen. Alle eigenaren zijn vooraf goed geïnformeerd. Wij gaan er verder vanuit dat de administratie die wordt overgedragen op orde is. Indien er sprake is van onregelmatigheden in de ontvangen administratie, dan zullen wij in overleg met u kijken hoe dit kan worden opgelost.

Vraag een offerte aan

De afgelopen 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het beheren en besturen van VvE’s. Deze belangrijke en verantwoordelijke taak wordt door veel eigenaren onderschat. Wij zijn u hiermee graag van dienst. Wilt u meer weten over onze werkwijze voor de VvE in Rotterdam? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op Offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Vareseweg 67
3047 AT Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl