VvE beheer Zoetermeer

VvE beheer Zoetermeer

Wij beschikken over alle kennis en kunde om samen met u het volledige beheer voor uw VvE in Zoetermeer uit te voeren. Bij Geen Gezeur Groep zetten we specialisten in op het gebied van administratief, financieel en technisch beheer. Wij maken optimaal gebruik van ons softwarepakket waardoor al onze medewerkers vragen van de leden van de VvE kunnen beantwoorden. Uiteraard kunt u voor specifieke vragen terecht bij uw accountmanager, het vaste aanspreekpunt voor de VvE.

Waarom VvE beheer in Zoetermeer aan ons overlaten?

Voordat we aan de slag gaan luisteren we goed wat uw behoeften als VvE in Zoetermeer zijn. Zo kunnen we u veel zorgen uit handen nemen, direct en ook de jaren daarna. Wat zijn de kwaliteiten van uw vereniging en hoe sluit onze expertise hier het beste op aan? Wij houden ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten en spelen hier indien nodig op in zodat werkzaamheden optimaal uitgevoerd worden. De voordelen van G.G. -Groep op een rij:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
  • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • MJOP conform de NEN 2767
  • Volledig digitaal werken

Gemakkelijk overstappen

Vaak wordt er gedacht dat overstappen voor VvE’s ingewikkeld is, bij ons is dit zeker niet het geval. U ontvangt van ons een welkomsbrief waarin alle informatie over onze handelswijze, technische klachten en administratieve zaken. Eigenaren informeren we dus vooraf zeer goed. Verder gaan we ervan uit dat de administratie verder op orde is, indien dit niet het geval is kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met VvE beheer. Niet alleen voor VvE in Zoetermeer, Rotterdam of Den Haag, maar nog veel meer steden in de omgeving. Wij stemmen onze dienstverlening af op specifieke wensen en vaardigheden van u als klant. Kenmerkend voor onze werkzaamheden zijn onder andere de vaste prijs, de actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding. VvE beheer wordt vaak onderschat, maar wij zijn u graag van dienst. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij ons bent u verzekerd van totaal beheer zonder gezeur!

Neem contact op Offerte aanvragen
Neem contact op

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
G.G.-Groep B.V.
Postbus 13215
3004 HE Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737

E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl   
Servicedesk: servicedesk@gg-groep.nl